Izrada Hostinga

Želite li svoj vlastiti hosting , ali ne znate kako i gdje početi? Mi vam nudimo naše znanje i iskustvo sa stvaranjem vlastitog Hostinga.

Često postavljana pitanja

Nudimo Vam pomoć pri kreiranju vlastitog hostinga. Nudimo vam pomoć kod postavitve Web ili Game Hosting i oko svega - Tehničkih pitanja, troškova, licence , instalacija i postavljanja.

Nudimo vam dvije mogućnosti.

a) Vlastiti hosting sa korištenjem naše infrastrukture, što to znači?
To znači da Vam mi podesimo licence i hardware preko nas tj. i nudimo neke od naših usluga (primjer: cPanel reseller umjesto da imate puni vlastiti Web hosting) u koliko vam zatreba.

b) Da imate hardware potpuno preko vlastitih usluga, a mi Vam samo podesimo i pripremimo sve potrebno da mozete početi sa hostingom.

Ako upotrebljavate našu infrastukturu to znači da imate manje troškove i za svaku uslugu koju imate preko nas dođe neka razina podrske - Primjer: Web Reseller ima punu podršku oko bilo kakvih problema ili pitanja koje bi imali. Box preko nas dobije osnovni tip podrske koja uključuje osnovno održavanje Operacijskog Sustava... Moguće je i naručiti napredno održavanje sistema.

Ako imate svoj hardware onda mi ne nudimo podršku oko vaših problema osvim ako nam platite da Vam održavamo sistem. Također nećete moći upotrebljavat naše resurse / Primjer: Ako želite podesit box kao VPS i tražite solusVM licencu, morat ćete kupiti cijelu licencu (master), ali kod nas to nije potrebno jer dobijete račun na našem (master) panelu pa tako samo platite dodatne licence (Slave - U koliko vam je potrebno) i rad sa naše strane.

Na kraju je pitanje, šta točno vi želite? Kad ste na svome imate potpunu kontrolu, ali i sve ovisi o vama. U tom slučaju možete nam platiti da podešavamo sustav za Vas ali sve licence trebate platiti sami i ne korisititi naše - izuzete su usluge za Reseller ili slične pakete koje možete jos slobodno naručiti te dobijete podršku vezanu za odabranu uslugu.

To zavisi od vaših zahtjeva. Više manje je tehničkog rada izmedju 1-4 dana. Zatim jos ovisi od toga da li je hardware (Box, Server..) dostupan ili ga treba sačekat, tj i ako želite design to može potrajati. Najbolje je da nas kontaktirate te nam kažete što točno želite pa Vam onda možemo dati neku osnovnu procjenu.

To zavisi od vaših zahtjeva.

Morate razumjeti da vlastiti hosting nije jeftina stvar. Ako mislite da ćemo Vam podesit cijeli hosting za 50€ onda ste pogriješili. cijena zavisi od usluga, licenca, te hardware-a kojeg želite , ali više manje se počinje sa 100€ i više. Neki osnovni hosting kod nas (da imate niske troškove) dodje cca 150€ mjesečno.. i to je tek početak..troskovi rastu ako se širite..

Otvorite tiket ili pošaljite E-mail. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!